Potop

DE ACTIE DE "POTOP"

U weet dat Without Walls o.m. wil bijdragen tot de verbetering van mensonterende toestanden in gevangenissen wereldwijd. Met deze actie focussen we op Congo (RDC). De sanitaire voorzieningen zijn in de Congolese gevangenissen haast onbestaand of alleszins mensonwaardig. We hopen de gevangenissen van Beni, Butembo, Kananga,… van eenvoudige maar degelijke en hygiënisch verantwoorde toiletten te voorzien.

Hoe kan u onze actie steunen?

We verkopen een aantal "POTOP" producten.

Steun de actie "de Pot Op" van Without Walls en draag mee bij tot de verbetering van toiletten in gevangenissen in Afrika. 56 gevangenen die hun behoefte moeten doen op één halve bidon, dat is echt mensonterend!

Koop voortaan uw toiletpapier bij ons.

1 pak (6 rollen) voor 5 €
7 pakken (42 rollen) voor 30 €

U kunt het papier aankopen in de Bolster (Eikendreef 4, Westmalle) of via info@withoutwalls.be.

*Het toiletpapier komt uit duurzaam beheerd bos en gecontroleerde bronnen, is extra dik (4-lagig) en ecologisch afbreekbaar. Voor de aankoop van grotere hoeveelheden toiletpapier en eventueel fiscale aftrekbaarheid, gelieve ons te contacteren op hetzelfde mailadres.

U kunt ook T-shirts (PoToP) aanschaffen. Via de website www.theshirts.be word je de trotse eigenaar van een PoToP T-shirt.

Voorts hebben we ook wc-deurhangers en andere gadgets. Vraag ons naar meer info. Ook voor de aankoop van grotere hoeveelheden toiletpapeor en eventueel fiscale aftrekbaarheid, gelieve ons te contacteren op info@withoutwalls.be.

 

Toiletpapier

 

 

 

T-Shirt PoToP

 

 

 

 

 

Hartelijke groeten,

Voor vzw Without Walls:

Jan De Cock
Peter Peeraer
Ange Masimengo
Jacques Dierckx